Blogs • 18 Jan 2021

Waar lig jij wakker van?

Waar lig jij wakker van?

Als CIO of IT Manager sta je meer dan ooit onder druk. De pandemie heeft innovatie en de zoektocht naar nieuwe oplossingen in een stroomversnelling gebracht. Je organisatie is zich ervan bewust dat digitalisering the way to go is naar tevreden klanten en medewerkers. Bedrijfsprocessen moeten flexibeler en efficiënter worden. En dat terwijl er een toenemende vraag is naar online dienstverlening, e-commerce en selfservice.

Vanuit de business komt de toenemende vraag naar IT services & oplossingen om in te spelen op de noden rond digitale transformatie. En dat brengt heel wat complexiteit met zich mee:

  • Wat is de juiste strategie voor jullie IT-architectuur? Cloud, on-premise of hybride?
  • Welke toepassingen kunnen een meerwaarde opleveren voor de business?
  • Welke administratieve processen kunnen geoptimaliseerd worden aan de hand van software robots?
  • Hoe zorg je ervoor dat er voldoende oog is voor ‘security’, en dat de medewerkers hierover voldoende worden geïnformeerd (via e-learning)?

Is dit herkenbaar?
Wij gaan graag met jou het gesprek aan om te luisteren naar je concrete of meest urgente noden. We brengen de mogelijkheden in kaart en bekijken hoe wij met onze SAP expertise je onderneming écht vooruit kunnen helpen. 

Met SAP technologie kan je namelijk echt super coole dingen doen, alleen wordt het vaak veel te complex uitgelegd. Daardoor zijn veel organisaties terughoudend en aarzelen ze om nieuwe technologieën toe te passen of softwareoplossingen te implementeren. 

Bij Amista kunnen we je daarbij helpen. Wij leggen moeilijke dingen gemakkelijk uit. Als je adviseur is het onze doelstelling extra waarde te creëren bovenop jouw SAP-investeringen.

Wij beantwoorden zowel concrete business als IT vragen zoals:

  • Hoe implementeer je een ERP systeem zoals S/4HANA met een gelimiteerd budget? 
  • Wat zijn de korte en lange termijn voor- en nadelen van cloud applicaties?
  • Hoe kan je klachtenregistratie snel en eenvoudig linken aan je CRM systeem?
  • Op welke manier kan je GDPR compliancy in je voordeel laten werken en een 360° customer view visualiseren?

Benieuwd naar meer?
Neem vrijblijvend contact op en slaap terug op je twee oren! ;-)