04

Mar

Webinars

SAP's Maintenance & Service oplossingen op een rijtje dankzij FastEAM!

Fasteam

Online event | 4 maart 2021 | 11:00 - 11:45

We zijn allemaal gewend aan Teams en Zoom, maar laten we eerlijk zijn: webinars en virtuele meetings zijn saai van tijd tot tijd. In dit "online" evenement gebruiken we een heuse whiteboard om ons verhaal van nul op te bouwen, zonder PowerPoint slides. We concentreren ons op de nieuwste onderhouds- en serviceoplossingen die SAP te bieden heeft: een brede waaier aan oplossingen die kunnen (maar niet noodzakelijk moeten) worden geïntegreerd. Het is niet altijd helemaal duidelijk waar de verschillen precies zitten en welke keuzes een bedrijf kan maken. Voert uw onderneming interne of externe diensten of onderhoudsinterventies uit, dan is deze webinar ongetwijfeld interessant voor jou.

Het is ons doel om concepten zoals Enterprise Asset Management, Plant Maintenance, Field Service Management, Cloud for Service,... te ontraadselen. Wij noemen dit "demystifyen". Om je een duidelijk overzicht te geven van de verschillende oplossingen en hoe deze met elkaar integreren, willen we je echt laten 'zien' wat we bedoelen aan de hand van een whiteboard. Geen PowerPoint-slides, alle informatie begint vanaf een virtuele witte pagina!

Extra: Ontdek ons "fastEAM"-pakket! 

Waarom deelnemen?

  • Krijg inzicht in de verschillende softwareoplossinge die SAP te bieden heeft: EAM - FSM - Service Cloud ... (zowel traditionele oplossingen als de laatste nieuwe)
  • Leer meer over integraties en self-service/mobiele applicaties
  • Ontdek hoe je uw onderhoudsactiviteiten kan optimaliseren en deze op proactieve wijze kan beheren
  • Word enthousiast om het beheer van uw assets te maximaliseren en zorg voor een veilige werkomgeving

Nieuwsgierig? Schrijf je in en laat je verrassen door de mogelijkheden!

Speakers

Geert Vanvaerenbergh

CEO at Amista

Als SAP-evangelist met meer dan 30 jaar ervaring heeft Geert een grondige kennis van het SAP portfolio met in het bijzonder een focus op Field Service Management en Plant Maintenance/Enterprise Asset Management.

Als SAP-evangelist met meer dan 30 jaar ervaring heeft Geert een grondige kennis van het SAP portfolio met in het bijzonder een focus op Field Service Management en Plant Maintenance/Enterprise Asset Management.

Registration form

Receive downloads & attachments

GDPR agreement